Triatlo Calella

 • Triatlo Calella
  23/06/2014 · Xerrada amb Pablo Vigil
  23/06/2014 Triatlo Calella
 • Triatlo Calella
  Com si d’un somni es tractés...Víctor del Corral membre del Team Calella Triathlon!!!
  06/03/2014 Triatlo Calella
 • Triatlo Calella
  04.02.2014 · XERRADA: PSICOLOGIA DE L'ESPORT
  22/01/2014 Triatlo Calella
 • Triatlo Calella
  Presentació de la Secció Elit del TEAM CALELLA
  29/11/2013 Triatlo Calella
 • Triatlo Calella
  20.10.2013· 1er Dinar d’amics de la Fundació Miquel Valls
  21/10/2013 Triatlo Calella
 • Triatlo Calella
  PREPAREM-NOS PEL DIA 6 D'OCTUBTE!
  24/09/2013 Triatlo Calella
mès notícies
cròniques calendari

Com si d’un somni es tractés...víctor del corral membre del team calella triathlon!!!

March 6, 2014 00:00

Com si d’un somni es tractés...Víctor del Corral membre del Team Calella Triathlon!!!

Ens fa molta il·lusió informar-vos que en Victor del Corral, l’excepcional triatleta de llarga distància i grandíssima persona, competirà al 2014 amb llicència del Team Calella Triathlon!!!

Doncs si, sembla que podem començar a creure’ns-ho. En Víctor del Corral ha acordat convertir-se en ambaixador i per lo tant en imatge de Calella allà on vagi. L’acord inclou també la condició de convertir-lo en membre del Team Calella.

Aquest conveni, que ha estat promogut per l’Ajuntament de Calella i el Team Calella Triathlon, és un pas més en la línia de treball de la nostra ciutat. Com tots sabem, Calella porta temps fent una aposta per l’esport en general i pel triatló en particular.

Una nova demostració d’aquest fet s’escenificarà el proper dilluns 10/3 amb la signatura del conveni marc entre els Ajuntaments de Calella i el de Barcelona per la creació del Territori Triatló, acte al que assistirà en Víctor del Corral. Aquell mateix dia es farà públic també el seu fitxatge pel Team Calella. Us convidem a participar d’aquest acte que tindrà lloc a les 12h a la sala de plens de l’Ajuntament de Calella.

Mentrestant, si voleu conèixer una mica més de la seva trajectòria us recomano que visiteu la seva web http://www.victordelcorral.com, a més de seguir-lo a FB i Twitter. Breument només us diré que després de brillants victòries a nombroses proves de renom internacional, al 2013 va fer història al convertir-se en el primer triatleta mundial capaç de guanyar dos IM consecutius en només 15 dies. Aquest fet assegura la seva presència, i per lo tant la del primer membre del Team Calella, a l’IRONMAN HAWAII el proper 11 d’octubre de 2014. Aquest any, encara amb més motiu, tornarem a fer seguiment d’aquest campionat del món de llarga distància.

Per tot això, i però per la seva qualitat humana, per la seva senzillesa i per la seva humilitat, és pel que ens sentim molt feliços de poder comptar amb ell al nostre club, el Team Calella, que avui creix una miqueta més.

Gràcies per confiar en nosaltres i benvingut al Team Calella, Víctor del Corral.

Gràcies a tu també Azucena Lara (la seva estimada dona) per lo molt que tens a veure en l’èxit d’en Víctor. A la secció fèmines del Team estaran encantades de comptar també amb una nova membre ... a la que hagis donat a llum!! ;-)

Una abraçada i un petó als dos!!