Triatlo Calella

Seguretat

El Directiu responsable d’aquesta àrea és en Jordi Pou
swim@teamcalella.cat.

Consells de seguretat en els entrenaments en aigües obertes:

El Team Calella Triathlon us recorda que és imprescindible nedar amb casquet de bany de color ben llampant per tal de ser vist per les embarcacions i altres banyistes.

Es recomana nedar en paral·lel a la costa i sense allunyar-se mai més enllà de les boies que estan situades a uns 200m de la platja de Calella.

Es recomana nedar en grup i per tant, evitar els entrenaments en solitari en aigües obertes. Evitarem entrenar en aigües obertes els dies que hi hagi condicions climàtiques adverses, sobretot en dies de vent i/o mala mar.

Obeirem els senyals oficials de bandera verda, groga o vermella.

Evitarem tot el que es pugui creuar nedant els canals d’entrada i sortida d’embarcacions que estan senyalitzats amb boia verda i boia vermella. Si ho fem, extremarem les mesures de precaució assegurant-nos que no s’acosta cap embarcació.

Evitarem entrenar en aigües obertes després dels àpats per tal de reduïr al màxim el risc de tall de digestió.

Recomanem i és pràcticament obligatori l’ús de neoprè sempre que l’aigua del mar estigui per sota dels 20ºC (tots els mesos de l’any excepte juny, juliol, agost i setembre).

Recomanem, sobretot en èpoques d’estiu i forta calor, extremar la precaució o evitar el bany en cas de que es detecti forta presència de meduses a l’aigua.

Qualsevol dubte en matèria de natació te’l resoldrà en Jordi Pou.

cròniques

 • 20/11/2016 · iii bh alella contra la violència de gènere by gaes

  Alella, 20 de novembre 2016. L’Associació Dones Solidàries......

  Triatlo Calella
  20/11/2016 · marxa pel montnegre

  Al costat de casa!!!...

  Triatlo Calella
més cròniques
Patrocinador principal
Deporvillage